Bedrijfsgegevens


Lambalgerkom 149
3831 RM Leusden
KvK 32126639
BTW.nr. 1727.96.325.B.01

In 2008 heb ik zen6es opgericht, mijn eigen filosofie omtrent een gezonde en bewuste levensstijl. Mijn naam is Robbin Morsink en zen6es is het samenvloeien van mijn kennis op het gebied van beweging, voeding, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik heb zen6es opgericht omdat ik mijn medemens, en ja wellicht ook jouw, wil helpen om het beste uit jezelf te halen.

De kerngedachte achter zen6es, Ik wil het! Ik kan het! Ik doe het!, gaat er vanuit dat je ieder realistisch gesteld doel, met een flinke dosis wilskracht, geloof, en daadkracht kunt bereiken.

Ik wil het!
Ieder veranderingsproces begint met de behoefte aan verandering of verbetering op een bepaald gebied in je leven. Het is cruciaal om zo precies mogelijk te definiëren wat je wilt bereiken. Iets echt willen, betekend verantwoordelijkheid nemen voor de situatie waar je je nu in bevindt en de bereidheid om hier verandering in aan te brengen. Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, zul je ook krijgen wat je altijd hebt gekregen.

Ik kan het!
Als je iets echt wilt en bereid bent om daar verantwoordelijkheid voor te nemen, is het vervolgens van belang dat jij zelf ook gelooft, dat je dit kunt bereiken. We hebben allemaal onze angsten, twijfels en onzekerheden. Iedereen zegt wel eens tegen zichzelf, "ik kan het niet" of "dat is niet voor mij weggelegd", maar als je je laat leiden door deze twijfels en angsten, die meestal nergens op zijn gebaseerd, belemmeren ze je in het bereiken van je doel. Bewust worden van je innerlijk dialoog, het gesprek dat je dag in dag uit met jezelf voert, en deze in positieve zin veranderen, is essentiëel om je doelen te bereiken. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een positieve houding t.o.v. jezelf en wat je doet, is hierin de sleutel.

Ik doe het!
Je wilt het dus echt! Je weet wat je wilt en bent bereidt om veranderingen aan te brengen in je huidige situatie. Je hebt een positieve houding en vertrouwen in je eigen kunnen. Dan rest er nog maar één ding en dat is doen! Doen wat nodig is om je doel te bereiken. Zonder over te gaan tot actie, zullen de meest briljante ideeën, niets anders blijven dan een idee. Om je gedachten om te zetten naar werkelijkheid, heb je een flinke dosis daadkracht, een duidelijk visie en een plan van aanpak nodig. Maar als je deze stappen volgt, is er maar één mogelijkheid en dat is dat je slaagt in het bereiken van je doel!

Geloof in jezelf! Je kunt veel meer dan je denkt!

Heel veel succes op je weg naar een gezond, bewust & gelukkig leven!
Robbin