Hormonal profiling

Helaas moeten we constateren dat onze samenleving dikker en ongezonder is dan ooit. Ondanks de vele diƫten, lightproducten en supplementen, zijn de meeste mensen niet in staat om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Waarom lukt het de meeste onder ons niet om een gezond lichaamsgewicht te bereiken en te behouden en zich beter en gezonder te voelen?

Het antwoord op deze vraag: Hormonale balans.

Hormonen reguleren namelijk je stofwisseling, je eetlust, je kracht, de omvang van je spieren, maar ook hoeveel en waar je vet opslaat. Alles draait om de balans tussen de verschillende hormonen.

Kortom, het is dus een samenspel tussen diverse hormonen wat bepaalt hoe je er uit ziet, maar andersom heeft onze lichaamssamenstelling ook invloed op onze hormonale balans. Het is een vicieuze cirkel die doorbroken zal moeten worden om het lichaam weer in balans te krijgen.

D.m.v. een 12-punts huidplooimeting is het mogelijk om een exacte blauwdruk te maken van de verhouding tussen de verschillende hormonen. Aan de hand van deze meting ontstaat je hormonale profiel en ontwikkelen we een volledig op je profiel afgestemd trainings-, voedings-, lifestyle- en supplementenadvies, waarmee je in een kort tijd werkelijk spectaculaire resultaten kunt bereiken. 

Aanvullende informatie?
Voor meer informatie over hormonal profiling of het maken van een afspraak, vul het contactformulier in of neem telefonische contact met ons op. 06-191 35 353