Sportvasten

Wil je in slechts 10 dagen een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding maken en je blijvend slanker, fitter en vitaler voelen?

  Dan is sportvasten bij zen6es echt iets voor jou!

  Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler en dat al na 10 dagen!

  Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je hele lichaam waardoor je vetreserves, bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen.

  Onder de professionele begeleiding van een zen6es sportvastencoach wordt een sportvastentraject op maat samengesteld. Door deze persoonlijke begeleiding ben je ervan verzekerd dat je goed voorbereid bent, de kuur correct uitvoert en weet hoe je de metabole switch kunt behouden, waardoor je ook op lange termijn maximale resultaten kunt behouden.

  Sportvasten is niet altijd gemakkelijk, maar je coach staat voor je klaar om je te motiveren en te steunen als je dit nodig hebt.

  Wil je starten of meer informatie?

  Neem contact op met zen6es of vul het onderstaande formulier in.