Sports training

Op het juiste moment in topvorm zijn, dat is waar het om draait in de sport. Van voetbal, tennis, hockey, volleybal tot en met motorcross en kickboksen, een zen6es trainer begeleid je naar je persoonlijke piek op het juiste moment.

 

Alle aspecten van conditie komen aan bod. Fysiek werken we aan je kracht, snelheid, reactievermogen, coördinatie, balans, uithoudingsvermogen en lenigheid. Mentaal werken we aan je doorzettingsvermogen, discipline en zelfvertrouwen.

Bij zen6es gebruiken we de nieuwste en effectiefste tools om je totale atletisch vermogen te verbeteren en te toetsen, waardoor je je sportprestatie naar een hoger niveau tilt. Trainen, meten, evalueren en aanpassen. De zen6es sports trainer zal iedere 4 √° 5 weken je vooruitgang meten en je persoonlijk programma aan de hand van de resultaten aanpassen.

Aanvullende informatie?
Zen6es sports training kun je volgen op diverse locaties in de omgeving van Amersfoort en Nijkerk. Tevens is het mogelijk om training te krijgen op locatie. Voor meer informatie over zen6es of het maken van een afspraak, vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met zen6es. 06-191 35 353